Menú del menjador escolar: GENER 2021
>> Descarregar el menú en format PDF
DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
DILLUNS 11
* Macarrons de pasta de blat amb sofregit de ceba, picada de vedella i tocino i salsa de tomàquet natural
* Croquetes de bullit amb enciam, cherris, moresc i olives
* Fruita
* Macarrons de pasta de blat amb sofregit de ceba, picada de vedella i tocino i salsa de tomàquet natural
* Croquetes de bullit amb enciam, cherris, moresc i olives
* Fruita
DIMARTS 12
* Llenties ecològiques amb picada de verdura i hortalisses
* Hamburguesa d’espinacs amb tomàquet al forn
* Fruita
* Llenties ecològiques amb picada de verdura i hortalisses
* Hamburguesa d’espinacs amb tomàquet al forn
* Fruita
DIMECRES 13
* Patata i bajoca bullida
* Llom de tocino arrebossat amb enciam, pastanaga, olives i soja
* Fruita
* Patata i bajoca bullida
* Llom de tocino arrebossat amb enciam, pastanaga, olives i soja
* Fruita
DIJOUS 3
* Arròs amb salsa de tomàquet i formatge rallat
* Truita de patata i ceba amb albergínia
* Iogurt
* Arròs amb salsa de tomàquet i formatge rallat
* Truita de patata i ceba amb albergínia
* Iogurt
DIVENDRES 14
* Crema de carabassa amb costrons de pa al forn
* Filet de lluç a la romana amb enciam, cherris, espàrrecs i olives
* Fruita
* Crema de carabassa amb costrons de pa al forn
* Filet de lluç a la romana amb enciam, cherris, espàrrecs i olives
* Fruita
DILLUNS 18
* Espaguetis de pasta de blat amb sofregit de ceba, tomàquet i tonyina
* Pit de paó a la planxa amb enciam, pastanaga, moresc i olives
* Fruita
* Espaguetis de pasta de blat amb sofregit de ceba, tomàquet i tonyina
* Pit de paó a la planxa amb enciam, pastanaga, moresc i olives
* Fruita
DIMARTS 19
* Cigrons ecològics amb picada vegetal i ou dur
* Cruixents de lluç amb enciam, pastanaga, soja i olives
* Fruita
* Cigrons ecològics amb picada vegetal i ou dur
* Cruixents de lluç amb enciam, pastanaga, soja i olives
* Fruita
DIMECRES 20
* Fideuà amb sofregit de sípia i cuit amb fumet de peix de roca
* Salsitxa de tocino amb salsa de tomàquet i ou dur
* Fruita
* Fideuà amb sofregit de sípia i cuit amb fumet de peix de roca
* Salsitxa de tocino amb salsa de tomàquet i ou dur
* Fruita
DIJOUS 21
* Sopa de bou amb pasta de blat, api, pastanaga i nap amb pasta de blat
* Pernilets de pollastre al forn amb patata al caliu
* Fruita
* Sopa de bou amb pasta de blat, api, pastanaga i nap amb pasta de blat
* Pernilets de pollastre al forn amb patata al caliu
* Fruita
DIVENDRES 22
* Patata bullida amb coliflor blanca
* Bacallà al forn amb amanida variada
* Iogurt
* Patata bullida amb coliflor blanca
* Bacallà al forn amb amanida variada
* Iogurt
DILLUNS 25
* Crema de patata i carabassó amb costrons de pa al forn
* Canelons de vedella, tocino i pollastre amb salsa beixamel i formatge rallat
* Fruita
* Crema de patata i carabassó amb costrons de pa al forn
* Canelons de vedella, tocino i pollastre amb salsa beixamel i formatge rallat
* Fruita
DIMARTS 26
* Llenties ecològiques amb picada vegetal i xoriç
* Mandonguilles casolanes amb xampinyons naturals
* Fruita
* Llenties ecològiques amb picada vegetal i xoriç
* Mandonguilles casolanes amb xampinyons naturals
* Fruita
DIMECRES 27
* Macarrons de pasta de blat a la bolonyesa
* Truita de patata i ceba amb enciam, pastanaga, formatge fresc i olives
* Fruita
* Macarrons de pasta de blat a la bolonyesa
* Truita de patata i ceba amb enciam, pastanaga, formatge fresc i olives
* Fruita
DIJOUS 28
* Patata bullida amb bajoca
* Skiper de bacallà amb amanida variada
* Iogurt
* Patata bullida amb bajoca
* Skiper de bacallà amb amanida variada
* Iogurt
DIVENDRES 29
* Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ou dur
* Hamburgueses de vedella i tocino amb albergínia
* Fruita
* Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ou dur
* Hamburgueses de vedella i tocino amb albergínia
* Fruita
NOTA: els/les alumnes que pateixin alguna intolerància o al·lèrgia tindran el mateix menú adaptat a les seves necessitats.