Menjador

Menú del menjador escolar: OCTUBRE 2021

>> Descarregar el menú en format PDF

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES 1

* Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ou dur
* Seitons amb enciam, cherris, olives i pastanaga
* Fruita

DILLUNS 4

* Macarrons de pasta de blat amb sofregit de ceba, bacon i crema vegetal
* Hamburgueses d’espinacs amb enciam, cherris, moresc i olives
* Fruita
DIMARTS 5

* Llenties ecològiques amb juliana de verdura natural i arròs integral
* Bacallà al forn amb albergínia
* Fruita
DIMECRES 6

* Patata bullida amb bajoca
* Llom de porc arrebossat natural amb enciam, pastanaga, moresc i espàrrecs
* Fruita
DIJOUS 7

* Crema de marisc amb arròs blanc
* Cuixes de pollastre al forn amb patata al caliu
* Fruita
DIVENDRES 8

* Patates guisades amb sofregit de ceba, pebrot verd i vermell, all, julivert i costella de porc
* Croquetes de bullit amb amanida variada
* Iogurt

DILLUNS 11

* FESTA *
DIMARTS 12

* FESTA *
DIMECRES 13

* Espaguetis de pasta de blat amb ceba, tomàquet i picada de vedella i porc
* Truita de patata i ceba amb tomàquet al forn
* Fruita
DIJOUS 14

* Crema de carbassó amb crostons de pa al forn
* Lasanya de vedella i porc, ceba, salsa de tomàquet natural i pasta de blat
* Iogurt
DIVENDRES 15

* Cigrons eco amb ceba, pebrot verd i vermell, pastanaga, carabassó i patata
* Hamburgueses mixtes casolanes, patata i amanida
* Fruita

DILLUNS 18

* Patata bullida amb coliflor blanca o bledes
* Filet de lluç a la romana amb enciam, pastanaga, cherris i olives
* Fruita
DIMARTS 19

* Espirals de colors de pasta de blat amb picada vegetal, salsa de tomàquet i crema vegetal
* Pit de pollastre a la planxa amb patata al caliu
* Fruita
DIMECRES 20

* Llenties amb ceba, pastanaga, patata i xoriço
* Salsitxa de porc amb ou dur i salsa de tomàquet
* Fruita
DIJOUS 21

* Arròs blanc amb tomàquet i formatge ratllat
* Bacallà amb amanida variada
* Iogurt
DIVENDRES 22

* Fideus de pasta de blat cuits amb sofregit de ceba, pebrot, patata i costella de porc
* Vedella rostida a la jardinera
* Fruita

DILLUNS 25

* Patata i bajoca bullida
* Canelons de vedella, porc i pollastre amb beixamel i formatge
* Fruita
DIMARTS 26

* Llenties ecològiques amb picada vegetal i arròs
* Cruixents de lluç amb enciam, pastanaga, espàrrecs i moresc
* Fruita
DIMECRES 27

* Macarrons a la carbonara
* Hamburguesa de conill tomàquet al forn
* Fruita
DIJOUS 28

* Fideuà de sofregit de sípia i fumet de peix de roca
* Truita francesa amb amanida variada, pernil dolç i formatge
* Iogurt
DIVENDRES 29

* Crema de carabassa i pastanaga amb crostons de pa al forn
* Mandonguilles casolanes de vedella i porc amb arròs
* Fruita

NOTA: els/les alumnes que pateixin alguna intolerància o al·lèrgia tindran el mateix menú adaptat a les seves necessitats.

>> Descarregar el menú en format PDF