Menjador

Menú del menjador escolar: JUNY 2021

>> Descarregar el menú en format PDF

DILLUNS
DIMARTS 1

* Crema de patata, ceba i carbassó amb crostons de pa integral
* Macarrons de sèmola de blat amb picada de vedella, porc, ceba i salsa de tomàquet natural
* Fruita
DIMECRES 2

* Llenties eco amb picada vegetal i arròs integral
* Filet de lluç a la romana amb enciam, cherris, moresc i pastanaga
* Iogurt
DIJOUS 3

* Amanida de patata, pèsols, bajoca pastanaga, ou dur i tonyina
* Hamburguesa de conill amb tomàquet al forn
* Fruita
DIVENDRES 4

* Arròs blanc amb salsa de tomàquet i formatge ratllat
* Truita de patata i ceba amb enciam, espàrrecs, olives i formatge fresc
* Fruita

DILLUNS 7

* Espaguetis de sèmola integral amb salsa de tomàquet i verdures
* Cuixes de pollastre al forn amb juliana de verdura
* Fruita
DIMARTS 8

* Arròs amb sofregit de verdura i cap de llom
* Truita francesa amb enciam cherris, espàrrecs i olives
* Fruita
DIMECRES 9

* Cigrons eco amb picada vegetal i ou dur
* Hamburgueses d’espinacs amb albergínia
* Fruita
DIJOUS 10

* Patata i bajoca bullides
* Bacallà al forn amb enciam, pastanaga, brots de soja i espàrrecs
* Iogurt
DIVENDRES 11

* Amanida d’espirals amb moresc, pastanaga, cherris, pernil dolç i olives
* Salsitxa amb salsa de tomàquet i ou dur
* Fruita

DILLUNS 14

* Crema d’espàrrecs amb crostons de pa al forn
* Canelons de vedella, porc i pollastre amb ceba, llet, farina de blat, margarina vegetal i formatge ratllat
* Fruita
DIMARTS 15

* Llenties eco amb ceba, patata, carbassó, pastanaga, pebrot vermell i verd i xoriço
* Seitons amb enciam, espàrrecs, olives i moresc
* Fruita
DIMECRES 16

* Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ou dur
* Costelles de paó amb enciam cherris, pastanaga i olives
* Fruita
DIJOUS 17

* Amanida de patata, pèsols, pastanaga, bajoca i tonyina
* Truita de patata i ceba amb tomàquet al forn
* Iogurt
DIVENDRES 18

* Sopa de brou de pollastre amb pasta de sèmola de blat
* Hamburgueses mixtes amb patata al caliu
* Fruita

DILLUNS 21

* Amanida de pasta sèmola vegetal amb cherris, pastanaga, moresc, formatge fresc i olives
* Llibrets de pernil i formatge amb xips
* Fruita
DIMARTS 22

* Arròs blanc amb salsa de tomàquet i formatge ratllat
* Hamburgueses d’espinacs amb amanida variada
* Fruita
DIMECRES

BONES VACANCES!!!
DIJOUS
DIVENDRES

NOTA: els/les alumnes que pateixin alguna intolerància o al·lèrgia tindran el mateix menú adaptat a les seves necessitats.

>> Descarregar el menú en format PDF