Menjador

Menú del menjador escolar: MAIG 2022

>> Descarregar el menú en format PDF

DILLUNS 2

* Arròs blanc amb salsa de tomàquet i formatge ratllat
* Hamburguesa d’espinacs amb enciam, cherris, pastanaga i olives
* Fruita
DIMARTS 3

* Cigrons eco amb picada vegetal i ou dur
* Llom de porc passat per farina, pa ratllat i ou amb tomàquet al forn
* Fruita
DIMECRES 4

* Macarrons a la bolonyesa amb salsa de tomàquet natural
* Truita francesa amb enciam, espàrrecs, pastanaga i olives verdes
* Fruita
DIJOUS 5

* Patata bullida amb bajoca verda
* Filet de lluç a la romana amb enciam, cherris, olives i pipes de gira-sol
* Fruita
DIVENDRES 6

* Amanida russa amb tonyina i ou dur (maionesa opcional)
* Pit de pollastre a la planxa amb enciam, pastanaga, moresc i olives
* Iogurt

DILLUNS 9

* Sopa de brou de pollastre amb api, pastanaga i nap amb pasta de farina de blat
* Hamburgesa de conill amb patata al caliu
* Fruita
DIMARTS 10

* Llenties amb picada de carbassó, pebrot verd i vermell, pastanaga i patata
* Bacallà amb enciam, moresc, espàrrecs i olives
* Fruita
DIMECRES 11

* Espaguetis de pasta de blat amb bolonyesa vegetal i formatge ratllat
* Pernilets de pollastre amb albergínia
* Fruita
DIJOUS 12

* Crema de patata, pastanaga i carabassa amb crostons de pa integral al forn
* Mandonguilles casolanes amb xampinyons
* Fruita
DIVENDRES 13

** FESTA **

DILLUNS 16

* Macarrons de pasta de blat amb salsa de tomàquet i tonyina
* Croquetes de bullit amb enciam, pastanaga, moresc i espàrrecs
* Fruita
DIMARTS 17

* Arròs amb sofregit de pebrot, ceba, carbassó i pollastre
* Salsitxa de porc amb salsa de tomàquet i ou dur
* Fruita
DIMECRES 18

* Fesols del ganxet amb ceba, pastanaga, carbassó, patata i botifarra blanca i negra
* Xuletes de paó amb tomàquet al forn
* Fruita
DIJOUS 19

* Crema de marisc amb arròs blanc
* Truita de patata i ceba amb enciam, espàrrecs, moresc, pastanaga i formatge fresc
* Fruita
DIVENDRES 20

* Patata bullida amb bajoca verda
* Porcions de lluç amb enciam, cherris, moresc i olives
* Iogurt

DILLUNS 23

* Crema de patata, ceba i carbassó amb crostons de pa al forn
* Canelons casolans gratinats
* Fruita
DIMARTS 24

* Llenties eco amb picada vegetal i xoriço
* Hamburgueses mixtes casolanes amb enciam, cherris, pastanaga i olives
* Fruita
DIMECRES 25

* Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ou dur
* Skiper de bacallà amb enciam, espàrrecs, soja i moresc
* Fruita
DIJOUS 26

* Fideus rossos amb sofregit de sípia i fumet de peix de roca
* Truita francesa amb tomàquet al forn i pernil dolç
* Fruita
DIVENDRES 27

* Sopa de brou de pollastre amb api, pastanaga, nap i pasta de blat
* Cuixes de paó al forn amb patata al caliu
* Iogurt

DILLUNS 30

* Amanida d’espirals vegetals
* Llom de porc passat per farina, ou i pa ratllat amb enciam, moresc i cherris
* Fruita
DIMARTS 31

* Cigrons ecològics amb picada vegetal i arròs
* Truita de patata i ceba amb amanida
* Fruita
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES

NOTA: els/les alumnes que pateixin alguna intolerància o al·lèrgia tindran el mateix menú adaptat a les seves necessitats.

>> Descarregar el menú en format PDF