Menjador

Menu del menjador escolar: ABRIL 2019

>> Descarregar el menu en format PDF

DILLUNS 1

* Sopa de brou de pollastre amb api, pastanaga, nap i pasta de blat
* Hamburgueses mixtes amb amanida d’enciam, cherris, moresc i pipes
* Fruita
DIMARTS 2

* Patata i bajoca bullides
* Llom de porc arrebossat amb tomàquet al forn
* Fruita
DIMECRES 3

* Cigrons ecològics amb picada vegetal
* Truita de patata i ceba amb pernil dolç i enciam
* Fruita
DIJOUS 4

* Arròs ecològic amb sofregit de ceba, pebrot, carbassó i pollastre
* Filet de lluç amb enciam, moresc, espàrrecs i olives
* Fruita
DIVENDRES 5

* Amanida d’espirals vegetals amb pastanaga, moresc, olives, formatge fresc i pernil dolç
* Pit de pollastre a la planxa amb albergínia
* Iogurt


DILLUNS 8

* Crema de patata, ceba, espàrrecs verds i oli d’oliva amb formatge per fondre
* Hamburgueses de conill amb enciam, cherris, soja i olives
* Fruita
DIMARTS 9

* Llenties ecològiques amb sofregit de ceba, patata, pebrot, carbassó i arròs
* Bacallà al forn amb saltat de variat de pebrots
* Fruita
DIMECRES 10

* Amanida de patata, pèsols, pastanaga, bajoca, tonyina i ou dur amb maionesa (opcional)
* Croquetes de bullit amb tomàquet amanit
* Iogurt
DIJOUS 11

* Crema de marisc feta amb fumet de peix de roca i sofregit de crancs amb arròs blanc ecològic
* Llibret de pernil dolç i formatge amb carbassó
* Fruita
DIVENDRES 12

* Patata bullida amb bajoca
* Costella de paó amb enciam, pastanaga, moresc i olives
* Fruita


DILLUNS 15

FESTA
DIMARTS 16

FESTA
DIMECRES 17

FESTA
DIJOUS 18

FESTA
DIVENDRES 19

FESTA


DILLUNS 22

FESTA
DIMARTS 23

* Espaguetis de farina integral amb picada de vedella i porc, ceba i salsa de tomàquet
* Truita de patata i ceba amb bajoca saltada amb all
* Fruita
DIMECRES 24

* Sopa de brou de pollastre amb api, ceba, patata, pastanaga, nap i pasta de blat
* Llom de porc passat per farina, ou i pa ratllat amb patata al caliu
* Fruita
DIJOUS 25

* Crema de patata, ceba, carbassó i oli d’oliva amb crostons de pa al forn
* Pollastre amb juliana de ceba, pastanaga, col i xampinyons naturals
* Fruita
DIVENDRES 26

* Arròs ecològic blanc amb salsa de tomàquet i formatge ratllat
* Seitons amb amanida variada
* Iogurt


DILLUNS 29

* Patata bullida amb bajoca
* Canelons de vedella, porc i pollastre amb farina de blat, llet, margarina vegetal i formatge ratllat
* Fruita
DIMARTS 30

* Llenties ecològiques amb picada vegetal
* Rap a la romana amb amanida variada
* Iogurt
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES

NOTA: els/les alumnes que pateixin alguna intolerància o al·lèrgia tindran el mateix menú adaptat a les seves necessitats.

>> Descarregar el menu en format PDF