Menjador

Menú del menjador escolar: MARÇ 2020

>> Descarregar el menú en format PDF

DILLUNS 2

* Sopa de brou de pollastre amb api, pastanaga, nap i pasta de blat
* Llom de porc passat per farina, ou i pa ratllat amb enciam, cherris, pastanaga, olives i espàrrecs
* Fruita
DIMARTS 3

* Crema de carabassa amb crostons de pa al forn
* Espaguetis de pasta integral amb picada de ceba, porc i vedella amb salsa de tomàquet natural
* Iogurt
DIMECRES 4

* Arròs blanc amb salsa de tomàquet i formatge ratllat
* Cuixes de pollastre al forn amb albergínia
* Fruita
DIJOUS 5

* Cigrons ecològics amb picada vegetal i ou dur
* Hamburgueses mixtes amb tomàquet al forn
* Fruita
DIVENDRES 6

* Patata bullida amb bajoca
* Filet de lluç amb enciam, pastanaga, moresc, olives i formatge fresc
* Fruita


DILLUNS 9

* Crema de carbassó amb crostons de pa al forn
* Canelons de vedella, porc i pollastre amb ceba, llet, margarina vegetal, farina de blat i formatge ratllat
* Fruita
DIMARTS 10

* Llenties ecològiques amb picada vegetal i arròs
* Bacallà al forn amb enciam, cherris, olives, pastanaga i espàrrecs
* Fruita
DIMECRES 11

* Patates guisades amb costella de porc, pebrot vermell i verd i ceba
* Hamburguesa d’espinacs amb tomàquet, olives negres i pastanaga
* Fruita
DIJOUS 12

* Fideus rossos amb sofregit de sípia i ceba cuits amb fumet de peix de roca
* Truita de patata i ceba amb carbassó
* Fruita
DIVENDRES 13

* Macarrons de pasta integral amb cansalada, ceba i crema vegetal
* Croquetes de bullit amb amanida variada
* Iogurt


DILLUNS 16

* Patata bullida amb coliflor blanca
* Tortel·linis de carn amb salsa bolonyesa
* Fruita
DIMARTS 17

* Arròs de pollastre i verdures variades
* Seitons amb enciam, cherris, moresc, olives i pipes de gira-sol
* Iogurt
DIMECRES 18

* Fesols del ganxet cuits amb picada vegetal i ou dur
* Hamburguesa de conill amb patata al caliu
* Fruita
DIJOUS 19

* Espaguetis de pasta integral amb tonyina, ceba, salsa de tomàquet natural, all i julivert
* Pit de pollastre a la planxa amb amanida variada
* Fruita
DIVENDRES 20

* Sopa de brou de pollastre amb nap, pastanaga, api, patata i pasta de farina de blat
* Salmó a la planxa amb verdures al forn
* Fruita


DILLUNS 23

* Llenties ecològiques amb ceba, pebrot, carbassó, pastanaga, patata i arròs
* Costelles de paó amb enciam, pastanaga, olives i espàrrecs
* Fruita
DIMARTS 24

* Macarrons de pasta de blat amb vedella, porc, ceba, salsa de tomàquet natural i formatge ratllat (opcional)
* Truita de patata i ceba amb tomàquet al forn
* Fruita
DIMECRES 25

* Arròs blanc amb tomàquet i ou dur
* Porcions de lluç amb amanida variada
* Fruita
DIJOUS 26

* Patata bullida amb bajoca
* Pernilets de pollastre al forn amb enciam i humus natural
* Iogurt
DIVENDRES 27

* Crema de tomàquet amb crostons de pa
* Vedella rostida amb salsa de verdures i arròs al forn
* Fruita


DILLUNS 30

* Sopa de brou de pollastre
* Canelons de tonyina
* Fruita
DIMARTS 31

* Cigrons ecològics amb picada vegetal
* Bacallà al forn amb albergínia
* Fruita
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES

NOTA: els/les alumnes que pateixin alguna intolerància o al·lèrgia tindran el mateix menú adaptat a les seves necessitats.

>> Descarregar el menú en format PDF