Menjador

Menu del menjador escolar: MAIG 2018

>> Descarregar el menu en format PDF

DILLUNS 2
DIMARTS 1

FESTA
DIMECRES 2

* Cigrons eco amb sofregit d’oli d’oliva, ceba, pebrot, carbassó, patata, pastanaga i ou dur
* Salsitxa de porc amb albergínia
* Fruita
DIJOUS 3

* Arròs blanc amb ou ferrat i salsa de tomàquet
* Hamburgueses de conill amb enciam, espàrrecs, cherris i olives
* Fruita
DIVENDRES 4

* Patata bullida amb bajoca
* Bacallà al forn amb tomàquet al forn
* Iogurt


DILLUNS 7

* Crema de patata, ceba i carbassó amb oli d’oliva i crostons de pa al forn
* Canelons de vedella, porc i pollastre amb ceba, farina, llet, pasta de blat i formatge ratllat
* Fruita
DIMARTS 8

* Llenties amb sofregit de ceba, pastanaga, patata, pebrot, carbassó, all i julivert i arròs
* Seitons amb amanida d’enciam, blat, pipes i cherris
* Fruita
DIMECRES 9

* Sopa de brou de pollastre amb pasta de blat, ceba, patata, nap, api i pastanaga
* Mandonguilles de vedella, porc(50%), llet, ou, all, julivert, pa ratllat amb xampinyons i patata
* Fruita
DIJOUS 10

* Macarrons de pasta de blat integrals amb salsa de tomàquet i tonyina
* Pit de pollastre a la planxa amb humus i enciam
* Fruita
DIVENDRES 11

* Patata bullida amb coliflor blanca
* Salmó amb amanida variada
* Iogurt


DILLUNS 14

* Amanida de patata, pèsols, pastanaga, mongeta verda, tonyina i ou dur
(MAIONESA OPCIONAL)
* Llibret de pernil i formatge amb enciam, espàrrecs, cherris i olives
* Fruita
DIMARTS 15

* Fideus rossos de pasta de blat cuits amb sofregit de sípia i ceba amb fumet de peix de roca
* Hamburgueses d’espinacs amb tomàquet amanit
* Fruita
DIMECRES 16

* Llenties eco amb sofregit de ceba, pastanaga, patata, carbassó, xoriço i cap de llom de porc
* Tacs de tonyina fresca amb salsa de tomàquet natural
* Fruita
DIJOUS 17

* Arròs eco a la cubana
* Pernilets de pollastre amb albergínia
* Iogurt
DIVENDRES 18

* Crema de patata, ceba i espàrrecs verds amb formatge per fondre (opcional)
* Filet de lluç amb amanida variada
* Fruita


DILLUNS 21

* Espaguetis amb picada de vedell i porc amb salsa de tomàquet
* Costelles de paó amb patata al caliu
* Fruita
DIMARTS 22

* Cigrons de remull amb ceba, patata, pastanaga, carbassó i ou dur
* Bacallà al forn amb enciam, blat, cherris i olives
* Fruita
DIMECRES 23

* Sopa de brou de pollastre amb pasta de blat, ceba, nap, porro, api i patata
* Truita de patata amb enciam, pastanaga, pipes, formatge fresc i pernil dolç (15gr. aprox)
* Iogurt
DIJOUS 24

* Patata bullida amb bajoca
* Porcions de peix amb tomàquet, blat, pastanaga i olives
* Fruita
DIVENDRES 25

* Arròs amb sofregit de ceba, pebrot i cap de llom
* Broquetes de paó amb amanida variada
* Fruita


DILLUNS 28

* Amanida de pasta de colors amb pastanaga, olives, tonyina, surimi i ou dur
* Llom de porc passat per farina, ou i pa rallat amb tomàquet al forn
* Fruita
DIMARTS 29

* Fesols de remull cuits amb ceba, patata, carbassó, pastanaga i botifarra blanca i negra ”ca la Rita”
* Salsitxa de porc amb ou dur i salsa de tomàquet
* Fruita
DIMECRES 30

* Crema de patata, ceba i carbassó amb crostons de pa al forn
* Tacs de vedella nacional amb xampinyons i pastanaga
* Fruita
DIJOUS 31

* Arròs blanc amb salsa de tomàquet i formatge ratllat
* Salmó al forn amb amanida
* Iogurt
DIVENDRES

NOTA: els nens que pateixin algun tipus d’intolerància o al·lèrgia tindran el mateix menu, adaptat a la seva necessitat.

>> Descarregar el menu en format PDF