Menjador

Menu del menjador escolar: OCTUBRE 2018

>> Descarregar el menu en format PDF

DILLUNS 1

* Macarrons amb sofregit de ceba, bacó i crema vegetal
* Broquetes de paó amb enciam, cogombre, cherris i olives
* Fruita

DIMARTS 2

* Llenties amb sofregit de ceba, pastanaga, carbassó, pebrot i arròs
* Porcions de lluç amb tomàquet amanit
* Fruita
DIMECRES 3

* Arros ecològic amb salsa de tomàquet i ou dur rallat
* Pit de pollastre a la planxa amb amanida variada
* Fruita
DIJOUS 4

* Sopa de brou de pollastre amb pasta de blat, api, pastanaga, nap i patata
* Mandonguilles amb xampinyons i patata
* Iogurt
DIVENDRES 5

* Crema d’espàrrecs verds amb formatge per fondre
* Truita de patata i ceba amb enciam, pernil dolç, cherris, olives i pipes de gira-sol
* Fruita


DILLUNS 8

* Patata i coliflor blanca
* Hamburgueses de conill amb albergínia
* Fruita
DIMARTS 9

* Fesols del ganxet guisats amb verdures i botifarra blanca i negra
* Bacallà al forn amb enciam, pastanaga, blat i olives
* Fruita
DIMECRES 10

* Espaguetis de pasta integral amb pastanaga, carbassó, pebrot, nap, salsa de tomàquet i crema vegetal
* Pernilets de pollastre al forn amb patata al caliu
* Fruita
DIJOUS 11

* Crema de marisc amb fumet de peix de roca i arròs
* Skiper de lluç amb enciam de colors, cherris, espàrrecs blancs i olives
* Iogurt
DIVENDRES 12

FESTA


DILLUNS 15

* Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ou ferrat
* Llom de porc passat per farina, ou i pa ratllat amb amanida variada
* Fruita
DIMARTS 16

* Llenties ecològiques amb sofregit de verdures juliana i quinoa
* Hamburguesa d’espinacs amb tomàquet al forn
* Fruita
DIMECRES 17

* Fideuà amb sípia i fumet de peix (all i oli opcional)
* Truita de patata i ceba amb enciam, pastanaga, blat i pipes
* Iogurt
DIJOUS 18

* Macarrons de pasta de blat amb sofregit de picada de vedella i porc, ceba i salsa de tomàquet
* Filet de lluç amb enciam, cherris, espàrrecs i blat
* Fruita
DIVENDRES 19

* Patata bullida i bajoca
* Pit de pollastre a la planxa amb amanida i humus natural
* Fruita


DILLUNS 22

* Sopa de brou de pollastre amb api, pastanaga, nap, patata i pasta de blat
* Llibret de pernil i formatge amb amanida variada
* Fruita
DIMARTS 23

* Cigrons ecològics amb sofregit de verdures juliana i ou dur
* Cuixes de pollastre al forn amb salsa de ceba i pastanaga i croquetes de patata i espinacs
* Fruita
DIMECRES 24

* Crema de patata, ceba i carbassó amb oli d’oliva i costrons de pa al forn
* Canelons casolans gratinats
* Fruita
DIJOUS 25

* Arròs ecològic amb salsa de tomàquet i ou dur
* Bacallà al forn amb all i julivert i amanida
* Iogurt
DIVENDRES 26

* Macarrons de pasta de blat amb sofregit de ceba, salsa de tomàquet i tonyina
* Croquetes de bullit amb enciam, cherris, blat i pastanaga
* Fruita


DILLUNS 29

* Llenties amb pastanaga, ceba, patata, pebrot, carbassó i arròs
* Truita de patata i ceba amb tomàquet al forn
* Fruita
DIMARTS 30

* Arròs amb pollastre, ceba, pebrot, carbassó
* Seitons amb amanida variada
* Fruita
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES

NOTA: els nens que pateixin algun tipus d’intolerància o al·lèrgia tindran el mateix menu, adaptat a la seva necessitat.

>> Descarregar el menu en format PDF