Menjador

Menu del menjador escolar: JUNY 2018

>> Descarregar el menu en format PDF

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES 1

* Llenties amb sofregit de ceba, pebrot, carbassó, patata i pastanaga
* Croquetes de bullit amb enciam, espàrrecs, cherris i pipes
* Fruita


DILLUNS 4

* Espaguetis de pasta integrals amb sofregit de ceba, bacon i crema vegetal
* Hamburgueses de conill amb tomàquet amanit
* Fruita
DIMARTS 5

* Patata i bajoca bullides
* Cuixes de pollastre al forn amb albergínia fregida
* Fruita
DIMECRES 6

* Amanida de patata, pastanaga, pèsols, ou dur i tonyina (maionesa opcional)
* Skiper de bacallà amb enciam, olives i cherris
* Iogurt
DIJOUS 7

* Arròs amb salsa de tomàquet i formatge ratllat
* Pit de pollastre a la planxa amb humus i chips
* Fruita
DIVENDRES 8

* Llenties amb ceba, pastanaga, carbassó, pebrot, patata, all, julivert i quinoa
* Seitons amb tempura i amanida
* Fruita


DILLUNS 11

* Macarrons de pasta de blat amb picada vegetal
* Llom de porc pasta per farina, ou i pa ratllat amb amanida variada
* Fruita
DIMARTS 12

* Cigrons de remull amb pastanaga, patata, ceba, carbassó i ou dur
* Bacallà al forn amb all i julivert i tomàquet al forn
* Fruita
DIMECRES 13

* Crema de patata,ceba i carbassó amb crostons de pa al forn
* Tacs de vedella nacional amb xampinyons
* Fruita
DIJOUS 14

* Fideus rossos amb sofregit de ceba i sípia i cuits amb fumet de peix
* Truita de patata, ceba i espinacs amb enciam, pernil dolç, formatge i cherris
* Iogurt
DIVENDRES 15

* Sopa de brou de pollastre amb ceba, api, pastanaga, nap, patata i pasta de blat
* Hamburgueses de vedella i porc amb patata al caliu
* Fruita


DILLUNS 18

* Patata bullida amb coliflor blanca
* Salsitxa de porc amb salsa de tomàquet i ou dur
* Fruita
DIMARTS 19

* Arròs blanc amb tomàquet i formatge
* Porcions de peix amb enciam, cherris, pastanaga i espàrrecs
* Fruita
DIMECRES 20

* Llenties amb sofregit de ceba, carabassó, pebrot, patata, pastanaga i quinoa
* Pit de pollastre a la planxa amb tomàquet amanit
* Iogurt
DIJOUS 21

* Amanida de patata, pastanaga, pèsols, mongeta verda, ou dur i tonyina
* Costelles de paó amb amanida variada
* Fruita
DIVENDRES 22

DINAR DE FI DE CURS

NOTA: els nens que pateixin algun tipus d’intolerància o al·lèrgia tindran el mateix menu, adaptat a la seva necessitat.

>> Descarregar el menu en format PDF