Menjador

Menú del menjador escolar: OCTUBRE 2019

>> Descarregar el menú en format PDF

DILLUNS
DIMARTS 1

* Enciam, pastanaga, cherris, pipes, formatge fresc, espàrrecs, olives i ou dur
* Lasanya bolonyesa
* Fruita
DIMECRES 2

* Espirals vegetals amb ceba, bacó i crema vegetal
* Pernilets de pollastre al forn amb patata al caliu
* Fruita
DIJOUS 3

* Patata bullida amb coliflor blanca
* Llom de porc arrebossat amb enciam, pastanaga, espàrrecs, moresc i olives
* Iogurt
DIVENDRES 4

* Sopa de brou de pollastre amb pasta de blat, api, pastanaga, ceba, nap i patata
* Mandonguilles de vedella i porc amb all, julivert, ou, llet i pa ratllat i xampinyó
* Fruita


DILLUNS 7

* Crema de patata, ceba, espàrrecs verds i oli d’oliva amb crostons de pa al forn
* Macarrons de pasta integral amb carn de vedella i porc, ceba i salsa de tomàquet natural
* Fruita
DIMARTS 8

* Arròs ecològic blanc amb salsa de tomàquet i formatge ratllat
* Hamburgueses d’espinacs amb enciam, moresc, formatge fresc i cherris
* Fruita
DIMECRES 9

* Llenties amb juliana de verdura i quinoa
* Bacallà al forn amb albergínia
* Iogurt
DIJOUS 10

* Fideuà amb sofregit de ceba i sípia, cuit amb fumet de peix
* Truita de patata i ceba amb enciam, pernil dolç, pastanaga, espàrrecs i olives
* Fruita
DIVENDRES 11

* Patata bullida amb bajoca
* Salsitxa de porc amb salsa de tomàquet i ou dur
* Fruita


DILLUNS 14

* Espaguetis de pasta integral amb picada vegetal
* Skiper de bacallà amb enciam, soja, moresc i olives
* Fruita
DIMARTS 15

* Fesols blanc cuits amb verdures i botifarra blanca i negra
* Pit de pollastre a la planxa amb tomàquet al forn
* Fruita
DIMECRES 16

* Crema de patata, ceba i carbassó amb crostons de pa al forn
* Vedella rostida amb verdura i arròs blanc
* Fruita
DIJOUS 17

* Sopa de brou de pollastre amb pasta de blat, api, pastanaga i ceba. Escudella catalana per als grans.
* Hamburgueses de conill amb enciam, pastanaga, cherris i olives
* Iogurt
DIVENDRES 18

* Llenties amb juliana de verdures
* Filet de lluç a la romana amb tomàquet amanit
* Fruita


DILLUNS 21

* Arròs blanc ecològic amb salsa de tomàquet i ou dur
* Llom de porc arrebossat amb enciam de colors, cherris i pipes de gira-sol
* Fruita
DIMARTS 22

* Patata bullida amb bajoca
* Costelles de paó amb moresc
* Fruita
DIMECRES 23

* Crema de marisc amb fumet de peix de roca
* Tacs de vedella nacional amb xampinyons naturals
* Fruita
DIJOUS 24

* Macarrons de pasta integral amb ceba, all, julivert, tonyina i salsa de tomàquet
* Truita de patata i ceba amb enciam, pernil dolç, formatge fresc, cherris, moresc i olives
* Iogurt
DIVENDRES 25

* Cigrons ecològics amb ceba, pebrot, pastanaga, carbassó, patata i ou dur
* Bacallà al forn amb tomàquet amanit
* Fruita


DILLUNS 28

* Crema de patata, ceba, carabassa i carbassó amb crostons de pa
* Canelons casolans gratinats
* Fruita
DIMARTS 29

* Arròs i pollastre amb sofregit de ceba, pebrot verd i vermell
* Filet de lluç a la romana amb enciam, cherris, pastanaga i olives
* Fruita
DIMECRES 30

* Llenties ecològiques amb juliana de verdura i hortalisses
* Mandonguilles de vedella i porc amb patata i xampinyons naturals
* Fruita
DIJOUS 31

* Tallarines a la carbonara
* Hamburguesa de pollastre amb patata al caliu
* Fruita
DIVENDRES

NOTA: els/les alumnes que pateixin alguna intolerància o al·lèrgia tindran el mateix menú adaptat a les seves necessitats.

>> Descarregar el menú en format PDF