Menjador

Menu del menjador escolar: FEBRER 2019

>> Descarregar el menu en format PDF

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES 1

* Crema de carabassa amb pa al forn
* Lasanya bolonyesa
* Fruita


DILLUNS 4

* Crema de tomàquet amb crostons de pa al forn
* Canelons de vedella, porc i pollastre amb llet, margarina vegetal, farina de blat i formatge ratllat
* Fruita
DIMARTS 5

* Macarrons de pasta de blat a la bolonyesa
* Truita de patata i ceba amb carbassó a la romana
* Fruita
DIMECRES 6

* Sopa de brou de pollastre o escudella catalana
* Filet de lluç amb tomàquet al forn
* Iogurt
DIJOUS 7

* Cigrons ecològics amb sofregit de verdura i ou dur
* Hamburguesa de conill amb amanida variada
* Fruita
DIVENDRES 8

* Patata i bajoca bullides
* Llibret de pernil i formatge amb tomàquet amanit
* Fruita


DILLUNS 11

* Espaguetis de pasta integral amb picada vegetal
* Pit de pollastre a la planxa amb hummus natural
* Fruita
DIMARTS 12

* Arròs ecològic amb ceba, pebrot, all, julivert i cap de llom
* Seitons amb enciam, pastanaga, olives i moresc
* Fruita
DIMECRES 13

* Llenties ecològiques amb sofregit de verdura i quinoa
* Hamburguesa d’espinacs amb patata al caliu
* Fruita
DIJOUS 14

* Crema d’espàrrecs verds amb formatge per fondre
* Bacallà al forn amb escarola i romesco
* Iogurt
DIVENDRES 15

* Fideus rossos amb sofregit de sípia i fumet de peix de roca
* Pernilets de pollastre amb salseta de verdures i hortalisses amb croquetes de patata i carbassó
* Fruita


DILLUNS 18

* Arròs blanc ecològic amb salsa de tomàquet i ou dur
* Filet de lluç amb amanida variada
* Fruita
DIMARTS 19

* Cigrons ecològics amb picada vegetal i espinacs de fulla
* Salsitxa de porc amb patata al caliu
* Fruita
DIMECRES 20

* Sopa de brou de pollastre o escudella catalana
* Llom rostit amb salsa d’hortalisses i arròs
* Fruita
DIJOUS 21

* Espaguetis integrals amb tomàquet i tonyina
* Cruixents de lluç amb amanida
* Iogurt
DIVENDRES 22

* Patata i coliflor blanca
* Llibret de pernil i formatge amb tomàquet amanit
* Fruita


DILLUNS 25

* Macarrons de pasta integral amb picada vegetal i formatge ratllat
* Llom de porc arrebossat amb xips
* Fruita
DIMARTS 26

* Fesols del ganxet amb verdura i ou dur
* Hamburguesa de pollastre amb albergínia
* Fruita
DIMECRES 27

* Crema de marisc amb fumet de peix i sofregit de crancs
* Truita de patata i ceba amb carbassó a la romana
* Iogurt
DIJOUS 28

* Patata i bajoca bullida
* Costelles de paó amb tomàquet al forn
* Fruita
DIVENDRES

NOTA: els alumnes que pateixin algun tipus d’intolerància o al·lèrgia tindran el mateix menu, adaptat a la seva necessitat.

>> Descarregar el menu en format PDF